Yandex Metrica

Oryantal Didem şarkıcılığa yöneldi, İbrahim Tatlıses'e sitem etti! Olay yaratacak sözler

Oryantal Didem şarkıcılığa yöneldi, İbrahim Tatlıses'e sitem etti! Olay yaratacak sözler

İbo Show'daki dans performansıyla adını duyuran Oryantal Didem, şarkıcılığa yönelerek bir single çıkardı. Şarkısının tanıtımı için davet veren Didem, İbrahim Tatlıses'e sitem etti.

Magazin

24.02.2024, 01:42

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programında adını geniş kitlelere duyuran ve performanslarıyla beğeni toplayan Didem Kınalı, müzik dünyasına adım attı. Şarkıcılığa yönelen Kınalı, 'Sabırsız Nefsim' isimli yeni single'ının tanıtımını Arnavutköy'de bir mekanda yaptı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Kınalı, İbrahim Tatlıses'e göndermede bulundu.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"DOSTU DÜŞMANI BÖYLE TANIYORSUNUZ"

Kınalı, tanıtım öncesi muhabirlere yaptığı açıklamada " İbrahim Tatlıses'e yeni şarkımı dinlettim. Kendisi beğendi. Ancak İbrahim Bey'in yeni şarkımı paylaşmasını beklerdim. Dostunuzu düşmanınızı böyle günlerde tanıyorsunuz. Canı sağ olsun. İbrahim Tatlıses benim düşmanım değil" ifadelerini kullandı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"AJDA PEKKAN OLACAĞIM"

Şarkı konusunda iddialı olduğunu dile getiren ünlü isim, "Sanat camiasından kimsenin desteğini görmedim. Her şeye rağmen bir Ajda Pekkan olacağım" dedi.

Dansı bırakıp bırakmayacağı konusuna da açıklık getiren Kınalı, "Şarkı söylesem bile dans etmeyi bırakmayacağım. Hatta şimdi dans etmeye gideceğim. Sizi de beklerim" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading