Yandex Metrica

Sitede Ara

Orkestra ekibinden Bülent Ersoy'a suçlama: Hayatımızı mahvettin

Orkestra ekibinden Bülent Ersoy'a suçlama: Hayatımızı mahvettin

Konser için gittikleri KKTC'de sahte PCR nedeniyle tutuklanan ve cezaevine gönderilen Bülent Ersoy'un orkestra ekibi, "Hayatımızı mahvettin" diyerek orkestra ekibini suçladı.

Magazin

23.01.2024, 18:04

Konser için KKTC'ye giden Bülent Ersoy'un orkestrası, PCR testinin sahte çıkması nedeniyle geçtiğimiz ay gözaltına alınmışlardı. Müzisyen ekip, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir ay hapis cezasına çarptırılan ekip, objektiflere takıldı.

"BUNUN AHI ÇIKACAK"

Kıbrıs Gerçek'in haberine göre, mahkeme çıkışı görüntülenen orkestra üyeleri şöyle konuştu:

"Bülent Ersoy utanmadan bir de 'servetimi harcayacağım' diyor. Herkesi işinden gücünden etti. Devlet memurluğundan etti. Biz sahte bir şey almadık evrak olduğunu dahi bilmiyoruz. Bize sadece 'bu evraklarla içeri gireceksiniz' dediler. Biz ne yaptıklarını nereden bilelim. Bu kadar aileyi perişan ettiniz. Bunun ahı çıkacak. 21 kişinin hayatıyla oynadınız. Bize resmen düşman muamelesi yapıyorlar."

"MÜVEKKİLEMİN BİLGİSİ BULUNMAMAKTADIR"

Suçlamaları kabul etmeyen Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Sanatçının yasal prosedürlere uyarak seyahatini gerçekleştirdiği belirtilirken, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sahte PCR testinden dolayı yargılanan orkestra ekibi, konser başına ücret alan, bağımsız çalışan ve müvekkilem gibi birçok sanatçıya da ücret karşılığında hizmet veren bir ekiptir.

İlgili orkestra ekibinin hangi şartlarda ve ne şekilde KKTC'ye geldiği konusunda müvekkilemin herhangi bir bilgisi bulunmamaktadır.

Müvekkilem sahne arkadaşlarına destek olmak için sadece insani duygularla onların hem maddi hem de manevi olarak yanında bulunmuş, özgürlüklerine kavuşmaları için olağanüstü bir çaba sarf etmiştir. Ancak kamuoyunun da takdir edeceği üzere müvekkilem ne bir hâkim ne de kanun koyucunun kendisidir." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading