Yandex Metrica

Neslihan Atagül'ün şöhreti Latin Amerika'ya ulaştı

Neslihan Atagül'ün şöhreti Latin Amerika'ya ulaştı

Neslihan Atagül, rol aldığı dizilerdeki performansıyla Latin Amerikalıların gözdesi haline geldi. Oyuncudan "Türk dizilerinin kraliçesi" olarak bahsediliyor.

Magazin

23.01.2024, 17:47

Neslihan Atagül'ün başrolünde yer aldığı "Kara Sevda" ve "Sefirin Kızı" dizileri, Amerika'da yayın yapan Univision TV'de yayınlanmaya başladı. İki yapımın da reytinglerde zirveye yerleşmesinin ardından "Neslihan Atagül efekti" trend listesine girdi ve en çok konuşulan konulardan biri oldu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

TÜRK DİZİLERİNİN KRALİÇESİ NESLİHAN

Atagül'ün şöhreti iki dizideki performansıyla yurt dışına ulaştı. Latin ülkelerinde basın organları başarılı oyuncudan "En ünlü Türk dizilerinin kraliçesi" olarak bahsetmeye başladı. Atagül'ün bu başarısı, reklam verenlerin de dikkatini çekti. Oyuncu yakın zamanda Latin hayranları için özel projelere imza atacak. 

Latin Amerika'da gazete ve dergiler Neslihan Atagül'den şöyle bahsetti: "Türk dizilerinin en başarılı oyuncusu. Neslihan Türk dizilerinin kraliçesi."

Geçtiğimiz günlerde Latin Amerika'da yayınlanan 'HOLA! USA' dergisi için özel bir çekim gerçekleştiren Atagül büyük beğeni toplamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading