Yandex Metrica

Murat Övüç'e kötü haber! Oğlunun 7 yıla kadar hapsi isteniyor

Murat Övüç'e kötü haber! Oğlunun 7 yıla kadar hapsi isteniyor

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlunun da aralarında yer aldığı 4 sanığın yargılanmasına devam ediliyor. Övüç'ün de aralarında bulunduğu 3 kişinin 7 yıla kadar hapsi talep edildi.

Magazin

23.01.2024, 18:22

Murat Övüç'ün oğlu Burak Can Övüç'ün aralarında bulunduğu 4 sanığın polise karşı 'görevi yaptırmamak için direnme' suçundan yargılanmalarına devam edildi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuksuz sanıklar Burak Can Övüç, Alptuğ Kayı, Ahmet Bağrıyanık, Ergin Ergin ve müşteki polis memurları ile sanık avukatı hazır bulundu.

"GİTTİĞİMİZDE SANIKLAR VE EKİP BOĞUŞUYORDU"

Duruşmada müşteki polis memuru M.G, "Biz gittiğimizde sanıklar ile ekip arkadaşlarımız arasında boğuşma vardı. Müdahale ettik, sanıklardan Ahmet Bağrıyanık küfürler etti. Hep birlikte bize direndiler. Ayrıca ‘sizi sürdürürüz, gününüzü göreceksiniz’ gibi tehditlerde bulundular" dedi.

"KELEPÇE TAKMAYA ÇALIŞIRKEN SALDIRDILAR"

Müşteki polis memuru M.P. ise beyanında olayın üzerinden uzun zaman geçmesi nedeniyle detayları hatırlamadığını belirterek "Sanıklara kelepçe takmaya çalıştık ancak 4 sanık birden üzerimize saldırdı, bu nedenle takamadı" şeklinde konuştu.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

BURAK CAN ÖVÜÇ'E 7 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Cumhuriyet savcısı, duruşmada mütalaasını açıkladı. Sanıklardan Ahmet Bağrıyanık'ın müştekilere karşı hakaret suçundan 2 yıl 1 aydan 11 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılması istenirken, tüm sanıkların 'kamu görevlisine görevi yaptırmamak içi direnme' suçundan 10 aydan 7 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. 

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Söz hakkı verilen sanıklar beraatlarını talep ederkeni sanık Burak Övüç, "Polis memurlarının beyanlarını kabul etmiyorum. Direnmiş isem beni neden karakola almamışlar? Karakola kendi aracımla gittim, kamera görüntüleri incelenebilir. Suçlamaları kabul etmiyorum" diye konuştu.

Mahkeme, sanıkların avukatına savunma için süre verilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading