Yandex Metrica

Müezzini çağırıp makam dersi vermişti! Bülent Ersoy olayla ilgili sessizliğini bozdu, o gerçek duyanları şaşırttı

Müezzini çağırıp makam dersi vermişti! Bülent Ersoy olayla ilgili sessizliğini bozdu, o gerçek duyanları şaşırttı

Bülen Ersoy, mahallede yanlış ezan okuyan müezzini eve çağırıp makam dersi vermesiyle gündeme geldi. Diva lakaplı sanatçı, olayın perde arkasını anlattı.

Magazin

23.01.2024, 20:02

Bülent Ersoy, cami müezzinini eve çağırıp makam dersi verdiği iddiasıyla çok konuşuldu. İddiaya göre Ersoy, oturduğu evin yanındaki camide ezanın yanlış okunduğunu fark edince, müezzini eve çağırdı.

Sanatçı, müezzine ezanın nasıl okunacağını anlattı. 'Diva' lakaplı ünlü ismin ezan okunduğunda müezzinin kendisini duyması için cama çıkıp ezana eşlik ettiği de öne sürüldü. Olay sosyal medyanın gündemine otururken, Bülent Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"O MÜEZZİN ŞU ANDA YAŞAMIYOR"

Bülent Ersoy, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ezan çok önemlidir. Ne kadar düzgün okunursa insanlar o kadar aşka gelir, şevke gelir. Müezzin ezanı acemaşiran okudu, oradan saba makamına geçerken de sesi pek oturmadı. Birlikte üzerinden geçtik. Nazari bir bilgiydi. Bu olay olalı da çok oldu. O müezzin öldü ve şu an yaşamıyor."

Ünlü sanatçı, cama çıkıp bağırdığı iddiaları hakkında ise "Camdan çıkıp bağırma durumu olmadı. Müezzini tanıyordum. Babam için dua da okutmuştum. Kendisiyle bir araya gelip sesinin üzerinden geçtik."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading