Yandex Metrica

Mehmet Dinçerler'in eski tweet'leri olay yarattı! Sosyal medya hesaplarını apar topar kapattı

Mehmet Dinçerler'in eski tweet'leri olay yarattı! Sosyal medya hesaplarını apar topar kapattı

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanma davası açtı. Çiftin gündem olmasının ardından Mehmet Dinçerler'in eski tweet'leri ortaya çıktı. Tepki çeken Dinçerler, sosyal medya hesaplarını kapattı.

Magazin

07.04.2024, 04:53

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta nişanlanmış, nisan ayında ise aile arasında sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde sorun yaşadıkları konuşulan çift, krizi aşamadı. İkili, boşanma kararı alarak dava açtı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"BOŞANMA DAVASI AÇTIM"

Hadise, boşanma haberlerinin ardından Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim."

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

ESKİ TWEET'LERİ TARTIŞMA YARATTI

İkili hakkında çıkan haberlerin ardından Mehmet Dinçerler'in eski tweet'leri gündem oldu. İş insanı, o tweet'lerinin tepki çekmesinin ardından tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

İşte Mehmet Dinçerler'in o tweet'leri..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading