Yandex Metrica

Mehmet Dinçerler evdeki eşyaları kaçırdı! Hadise zor durumda kaldı! Bakın yardımına kim koştu

Mehmet Dinçerler evdeki eşyaları kaçırdı! Hadise zor durumda kaldı! Bakın yardımına kim koştu

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanmasının ardından iddialar devam ediyor. Dinçerler'in evden ayrılırken değerli eşyaları kaçırdığı öne sürüldü.

Magazin

29.03.2024, 15:15

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen sade bir törenle sessiz sedasız evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler, uzun süredir gündemden düşmüyor. Çift, evliliklerinde kriz yaşadıkları iddiasının ardından boşanacaklarını açıklamıştı. Hadise, 14 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde boşanma davası açmıştı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in 5 aylık evliliği 30 Eylül 2022 Cuma günü görülen davada sona erdi. İki taraf da duruşmaya katılmadı. Posta'nın haberine göre Hadise, evlilik sırasında Dinçerler'e yüklü miktarda borç verdiği için takıları vermedi. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

HADİSE'YE DESTEK ÇIKTI

Boşanmanın ardından ikili hakkında şoke eden bir iddia daha ortaya atıldı. Dinçerler'in İbrahim Çelikkol'dan kiraladığı evin 6 aylık kirasını ödemediği, Hadise'nin zor durumda kaldığı öne sürüldü. Şarkıcıya en büyük destek İbrahim Çelikkol'dan geldi. Oyuncu, Hadise'ye evde istediği kadar oturabileceğini söyledi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

EŞYALARI GÖTÜRDÜ

Bir diğer iddiaya göre ise Mehmet Dinçerler, Hadise ile yaşadıkları evden ayrılırken değerli gördüğü eşyaları götürdü. 2. Sayfa'nın haberine göre ünlü iş insanı, ayrılma kararından sonra evdeki gümüş temsiyi ve robot süpürgeyi aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading