Yandex Metrica

Masterchef'te kim elendi? 19 Eylül Masterchef'e veda eden isim

Masterchef'te kim elendi? 19 Eylül Masterchef'e veda eden isim

Masterchef 2021'in dün akşam ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasındaki 6 isimden yarışmaya veda eden isim belli oldu.

Magazin

22.03.2024, 17:52

Bu hafta oynanan takım oyunlarının sonrasında oylamalar sonucunda eleme adayları belirlenmişti. Azize, Hasan, Burcu, Tunahan, Ateş ve Mustafa olmak üzere potadaki 6 isim yarışmada kalmak için mücadele etti. Peki 19 Eylül Masterchef'te elenen isim kim oldu?

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF'TE KİM GİTTİ?

19 Eylül akşamı yayınlanan Masterchef'te Mustafa,Tunahan,Burcu,Ateş,Hasan ve Azize elenmemek için kıyasıyla mücadele etti. Yarışmacılara ilk turda pirinç ana ürün verilerek yaratıcı bir tabak çıkarmaları istendi. Bu turda başarı göstererek potadan çıkan isimler Hasan, Burcu ve Azize oldu. Ateş, Tunahan ve Mustafa ise ikinci turda yeniden mücadele etti.

İkinci turda ise üç isim Mehmet Şef'in imza yemeğini verilen süre içerisinde yapmaya çalıştı. Mehmet Şef'in tabağına en yakın yapmayı başaran isim Mustafa oldu. Ateş bu turda ikinci olurken, yarışmaya veda eden isim Tunahan oldu.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yarışmadan elenen Tunahan, gözyaşlarına boğuldu. Tunahan, şöyle konuştu:

"Ne kadar öyle gözükmese de burada bitmesini istemezdim. Hayatı da zamanı da yeterince ciddiye aldığımda ve uçmaya çalıştığımda hep kanatlarımı kırmaya çalıştılar.  Lütfen bu ülkenin gençlerine şans versinler. Benim inanmama sebebim insanlardan kaynaklanıyor. İlk 5 hafta elenmezsem son 5'e kalırım diye düşünmüştüm. 4. haftada elendim. Buraya kadarmış. Gülerek aldığım bu önlüğü gülerek teslim etmek istiyorum."

Tunahan'ın sözlerinin kendisini etkilediğini söyleyen Mehmet Şef ise "Mücadele ruhu yüksek bir adamsın." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading