Yandex Metrica

Kıvanç Tatlıtuğ eşiyle ilgi sözleri gündeme bomba gibi düştü! 'Çok sevmek yetmedi...'

Kıvanç Tatlıtuğ eşiyle ilgi sözleri gündeme bomba gibi düştü! 'Çok sevmek yetmedi...'

6 yıl önce modacı Başak Dizer'le evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde baba oldu! Sosyal medya hesabından aşkı anlatan Tatlıtuğ, magazin gündemini salladı.

Magazin

24.03.2024, 08:28

Baba olmanın heyecanını yaşayan Tatlıtuğ, 'L'Officiel'e çok özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde ebeveyn oldu! Heyecanları tazde olan ünlü çift, 15 Nisan'da doğan oğullarına Kurt Efe ismini verdi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"HER GÜN BAŞKA TÜRLÜ SEVMEYİ ÖĞRENDİM! ÇOK SEVMEK YETMEDİ"

Tatlıtuğ Başak Dizer'e olan aşkını, "Başak'ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çünkü çok sevmek yetmedi…"

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"ONUN GÖZLERİNDEKİ MUTLULUĞU HİSSETTİĞİM VAKİT KARNIM DOYUYOR"

Ayrıca, "Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor. Bu öyle bir şey. Onun yapmış olduğu şeyleri, seçimlerini desteklemek en önemlisi. Yoksa herkes evleniyor. Evleniyorsun işte... Devamını getirebilmek asıl mesele." İfadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading