Yandex Metrica

Kısmetse Olur kurgu mu? Eski yarışmacının itirafları ağızları açık bıraktı! 'Sevgilisi olanlar bile...'

Kısmetse Olur kurgu mu? Eski yarışmacının itirafları ağızları açık bıraktı! 'Sevgilisi olanlar bile...'

Kısmetse Olur programı, 5 yıl aranın ardından YouTube'da yeniden yayınlanmaya başladı. Eski yarışmacılardan Didem Delen'den ise çarpıcı bir iddia geldi. Delen, programın kurgu olduğunu öne sürdü.

Magazin

03.04.2024, 01:57

Kısmetse Olur programı üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen popülerliğini devam ettiriyordu. Bunun üzerine yapımcılar harekete geçti. Program, 'Kısmetse Olur Aşkın Gücü' adıyla geri döndü. Yeni sezon bölümleri 12 Aralık itibarıyla YouTube'da izleyici ile buluşmaya başladı. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"İLİŞKİSİ OLANLAR BİLE KATILMAK İSTEDİ"

Eski yarışmacılardan Didem Delen, sunuculuğunu üstlendiği programda yeniden ekrana dönen programa dair konuştu. Delen, sunuculuk için kendisine teklif geldiği ancak şu an sunduğu programı bırakmak istemediği için teklifi reddettiğini dile getirdi. 

Programın kurgu olup olmadığı sık sık merak konusu oluyordu. Delen, konuyla ilgili "Eski yarışmacılar aramış, sevgilisi, ilişkisi olanlar bile arayıp 'Ben tekrar girmek istiyorum' demiş. Eee tabii ki oradaki popülerliği bir daha bulamadılar" dedi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

KISMETSE OLUR KURGU MU?

Delen, konuşmasının devamında, şöyle konuştu:

"Şimdi programın formatını patlatmak gibi olmasın ama bir 'casting' vardı. Normal başvurulara dönüş yapıyorlar mıydı bilmiyorum ama dediğim gibi 6 bin başvuru geliyordu bir günde. İçinde bulunduğum şeyi doğru ve dürüst bir şekilde açıklamam lazım.

9 erkek 9 kadını bir araya getirecekler. Bunların arasında aşk başlayacak, çiftler olacak. Bazıları imkansız olacak, kavuşamayacak... Bazen de olacak ki biri, diğerinin sevgilisinden hoşlanacak. Hikayeler bunların üstünden ilerleyecek. Ne dümenler, ne entrikalar!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading