Yandex Metrica

İbrahim Çelikkol, Kral Kaybederse'de rol alacak mı?

İbrahim Çelikkol, Kral Kaybederse'de rol alacak mı?

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun Kral Kaybederse dizisinin başrolü için İbrahim Çelikkol ve Kıvanç Tatlıtuğ isimleri konuşuluyor.

Magazin

17.02.2024, 16:50

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun eserleri televizyona uyarlanmaya devam ediyor. İstanbul'lu Gelin, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız ve Masumlar Apartmanı'nın ardından bu kez Kral Kaybederse ekranlara gelecek.

OGM Pictures'ın dizi olarak uyarlayacağı eser de sıradışı psikolojik sorunları konu alıyor.

Romanın ana karakteri Kenan'ı kimin canlandıracağı ise henüz bilinmiyor. Başrol için İbrahim Çelikkol ve Kıvanç Tatlıtuğ isimleri konuşuluyor.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

İBRAHİM ÇELİKKOL BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA

Ancak İbrahim Çelikkol'un Bir Zamanlar Çukurova'dan gelen teklifi kabul ettiği, yeni sezonda ATV'nin sevilen dizisinde rol alacağı öğrenildi. Çelikkol'un Kral Kaybederse'de yer almayacağı kesinleşirken, Kıvanç Tatlıtuğ'un rolü kabul edip etmeyeceği bilinmiyor.

Kral Kaybederse, Kenan isimli karakterin çocukluğundan yetişkinliğine kadar karakterini şekillendiren şartları anlatıyor. Yıkılmaz zannettiği egosu yerle bir olan Kenan, çaresizce bir psikiyatriste danışıyor.

Dizinin kadın karakteri için ise Neslihan Atagül'ün ismi geçiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading