Yandex Metrica

Hülya Avşar, İdo'nun düğününe neden katılmadı? Derya Tuna istemedi iddiası

Hülya Avşar, İdo'nun düğününe neden katılmadı? Derya Tuna istemedi iddiası

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun düğününe Hülya Avşar ve Gülben Ergen'in katılmaması dikkat çekti. Derya Tuna'nın iki ismi istemediği iddiasına Tatlıses açıklık getirdi.

Magazin

17.02.2024, 23:04

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo ve Yasemin Şefkatli, önceki hafta görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Törene Hülya Avşar ve Gülben Ergen'in katılmaması dikkat çekerken, Derya Tuna ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Bugün ve Takvim gazetesinde yer alan habere göre, Derya Tuna İbrahim Tatlıses'in bir dönem aşk yaşadığı Hülya Avşar'ı düğüne davet etmedi. Avşar kızı da bu nedenle törene katılmadı. Çıkan haberlerin ardından İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar'ın düğüne gelmemesiyle ilgili açıklama yaptı.

"MİSAFİRLERİ RİSKE ATMAMAK İÇİN GELMEDİ"

İnstagram hesabından açıklamalarda bulunan Tatlıses, şu ifadeleri kullandı:

"Yazılan ve çizilenlerle hiç alakası yok. Hülya Hanım'ın yardımcısı korona olmuştu.'Gelmeyeyim' dedi. 'Yardımcım olduğu için beni de karantinaya aldılar yoksa gelmez miyim? Misafirleri riske atmamak için gelemiyorum' dedi. Gülben Hanım'a gelince o da ayağını incitmişti. Olay bundan ibarettir. Yok Derya Hanım istememiş de filan konu budur arkadaşlar."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading