Yandex Metrica

Hande Yener’in taytının fiyatı dudak uçuklattı! Hande Yener’in giydiği tayt tepki çekti

Hande Yener’in taytının fiyatı dudak uçuklattı! Hande Yener’in giydiği tayt tepki çekti

Hande Yener’in taytının fiyatı dudak uçuklattı! Hande Yener’in giydiği tayt tepki çekti! İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

08.03.2024, 05:54

Hande Yener son dönemlerde iddialı ve cesur kıyafetleriyle gündemde olmaya devam ediyor. Hande Yener sahne için seçtiği tulum benzeri kostüme 1087 Euro ödediği öğrenildi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

GÜZELLİĞİYLE ÖN PLANA ÇIKTI

Süleymaniye’de sahneye çıkan Hande Yener, sahne kostümüyle yine gündem oldu. Sahne öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yener, rapçi Tepki ile yapacakları ikinci şarkısının da müjdesini verdi. Konser boyunca bitmeyen enerjisiyle sürekli dans eden Yener, güzel fiziğini ön plana çıkaran bir sahne kostümü seçti.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

“BEN CESUR YÜREĞİM”

Sahneye cesur kıyafetiyle çıkan Hande Yener'e hayranları "Hande cesaretine hayranız'' diyerek seslendi. Yener ise bu seslere karşılıksız kalmadı ve "Ben cesur yüreğim" diyerek kahkaha attı. Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Thierry Mugler’in özel tasarım taytına 587 euro (7300 TL) ve body'e ise 500 euro (6 bin 250 TL) ödediği biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading