Yandex Metrica

Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı? Son paylaşımı sosyal medyayı salladı, o detay dikkatlerden kaçmadı

Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı? Son paylaşımı sosyal medyayı salladı, o detay dikkatlerden kaçmadı

Hadise, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabından peş peşe fotoğraflar paylaşan Hadise'nin yüzüğü dikkat çekti. O detay Mehmet Dinçerler ile barıştıkları ihtimalini akıllara getirdi.

Magazin

23.01.2024, 20:13

Ünlü şarkıcı Hadise, özel hayatıyla bu yılın en çok konuşulan ünlü isimleri arasında yer aldı. İş insanı Mehmet Dinçerler ile nisan ayında sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Ancak evliliklerinde anlaşmazlık yaşayan ikili, 30 Eylül'de tek celsede boşandı. 

İkili, boşandıktan sonra da birçok iddiayla magazin gündeminde kendilerine yer bulmaya devam etmişti. En çok konuşulan konu ise Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifi sırasında taktığı yüzük olmuştu. İddialara göre 3 milyon TL'lik yüzük, boşanma sürecinde çiftin arasında büyük bir krize neden olmuştu. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

EVLİLİK YÜZÜĞÜYLE FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise'den şaşırtan bir paylaşım geldi. Peş peşe pozlarını paylaşan şarkıcının evlilik yüzüğünü her karede göstermesi takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. 

Ünlü ismin o pozları "Mehmet Dinçerler ile Hadise barıştı mı?" sorusunu akıllara getirdi. İşte o fotoğraflar...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading