Yandex Metrica

Sitede Ara

Gecenin Ucunda dizisi ekibine saldırı! Satır ve bıçaklarla kovaladılar! Çekimler iptal edildi

Gecenin Ucunda dizisi ekibine saldırı! Satır ve bıçaklarla kovaladılar! Çekimler iptal edildi

Gecenin Ucunda dizisinin Kartal'daki çekim hazırlıkları esnasında set ekibi ve mahalle sakinleri arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası gençler, set ekibine rambo bıçağı ve satırla saldırdı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Magazin

23.01.2024, 20:14

Gecenin Ucunda dizisi, hayrete düşüren bir olayla gündeme geldi. Dizinin Kartal'daki çekim hazırlıkları sırasında set ekibi ve mahalle sakinleri arasında küfürleşme nedeniyle tartışma çıktı. Gerilimin yükselmesiyle tartışma kavgaya dönüştü. Olay sonrası mahalledeki gençler seti rambo bıçak ve satırlarla bastı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

ÇEKİMLER İPTAL EDİLDİ

Mahalle sakinlerinin araya girmesiyle birlikte kavga son bulundu. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşanan kavga nedeniyle dizi çekimleri iptal edildi. Gecenin Ucunda'nın başrol oyuncusu Neslihan Atagül'ün ise kavga nedeniyle sete gelmediği öğrenildi. Diğer yandan mahalle sakinleri Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan mahallelerini ziyaret etmelerini istedi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

ÇAY İÇMEYE DAVET ETTİ

Dükkanında çekim yapılacak olan esnaf Erhan Gül, kavgayı anlattı. Gül, şöyle konuştu:

Mahallenin gençleri ile set çalışanları arasında tartışma oldu. Karşılıklı küfürleşmeler oldu. 5 dakika geçince mahalledeki gençler bıçakla pala ile geldiler. Set ekibi de kendini savunmak için saldırdı. Gençler kaçtı. Set ekibi de çekimi iptal ederek buradan ayrıldı. Rambo bıçağı, pala ile gelmişti gençler. Neslihan Atagül gelecekti. Sahnesini oynayacaktı.

Biz mahalle olarak bu duruma çok üzüldük. Sevdiğimiz sanatçılar gelecekti. 3 tane gencin yaptığı yüzünden mahalle kötü anılacak. Bu sanatçılar bir daha bu mahalleye gelmez. Biz mahalleli olarak onları çok seviyoruz. Neslihan Hanım ve eşi Kadir Doğulu bir gün gelirlerse çayımızı da içsinler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading