Yandex Metrica

Evliliğe yeşil ışık yakmıştı! İbrahim Tatlıses'in 49 yaş küçük sevgilisi ortaya çıktı

Evliliğe yeşil ışık yakmıştı! İbrahim Tatlıses'in 49 yaş küçük sevgilisi ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla şaşırtmıştı. Onur Akay'dan ünlü türkücü hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Magazin

23.01.2024, 19:52

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz ay Bodrum'da trafik kazası geçirmiş ve araçta sıkışmıştı. Sanatçıyı kurtardıkları sırada görüntü alınmaması için aracın etrafı beyaz çarşafla çevrilmişti. Onur Akay, konuyla ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

BU KEZ 49 YAŞ KÜÇÜK

Onur Akay, "İbrahim Tatlıses bu sefer kendisinden 49 yaş küçük 21 yaşındaki Berka Gül isminde bir kızla aşk yaşıyor ve onunla evlenmeyi düşünüyor" dedi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"ÇARŞAFLA SEVGİLİSİNİ SAKLADILAR"

Akay, açıklamasının devamında "Hatta İbrahim Bey’in geçtiğimiz ay Bodrum-Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazasında, arabasında yeni sevgilisi de vardı. Tatlıses'i kurtarma operasyonunda çarşaf gerilerek ne saklandığı da merak konusu olmuştu. Orada, evlenmeyi düşündüğü ve kendisinden 49 yaş küçük olan yeni sevgilisi Berka Gül saklanmıştı. Gül, kazada hafif yaralanmıştı." ifadelerini kullandı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"YENİDEN EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

Tatlıses, önceki gün Twitter'dan yaptığı açıklamada "Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum..." sözleriyle dikkat çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading