Yandex Metrica

Emily in Paris sevenlerine müjde! Netflix’den onay geldi

Emily in Paris sevenlerine müjde! Netflix’den onay geldi

Netflix, romantik komedi dizisi Emily in Paris'e iki sezon için daha yeşil ışık yaktı. Haberi, dizinin başrol oyuncusu Lily Collins Instagram profilinde takipçilerine duyurdu.

Magazin

23.01.2024, 18:37

Geçen ay ikinci sezonuyla ekrana dönen Emily in Paris, Netflix'ten 3. ve 4. sezon için onay aldı. 22 Aralık'ta ekrana gelen sezonuyla 94 ülkede Top 10'in zirvesine çıkan dizinin 1. sezonu ise aynı dönemde 53 ülkede Top 10'e girdi. Ayrıca 22 Aralık’tan 26 Aralık’a kadar 107,6 milyon saat izlenerek sağlam bir açılış yaptı. Dizinin gelecek sezon çekimleri ilkbahar-yaz döneminde başlayacak.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA AÇIKLADI

Kararı dizinin başrol oyuncusu sosyal medyadaki paylaşımı ile duyurdu. Collins, Emily in Paris pijamasıyla fotoğraflar yayınlarken şu ifadeleri kullandı: “Size çok heyecan verici haberler vermek için erkenden uyandım… @emilyinparis 3. sezon için geri döndü… Ve bekleyin, 4. sezon!!!!! Hepinizi gerçekten seviyorum, inanılmaz desteğiniz için çok teşekkürler. Cidden daha fazlasını bekleyemem. Merci Beaucoup!!…”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading