Yandex Metrica

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında şoke eden suçlama! 'Ya çocuklarımı ya beni öldürecek'

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında şoke eden suçlama! 'Ya çocuklarımı ya beni öldürecek'

Uğur Akkuş, son günlerde eşi Ebru Şallı'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Akkuş'un bu kez kızını kaçırıp şiddet uyguladığı öne sürüldü. Anne Gonca Derin, sosyal medyada peş peşe paylaşım yaparken, hakkındaki iddiaları yalanlayan Akkuş 'Asılsız iftiralara inanmayın' dedi.

Magazin

12.03.2024, 22:34

Gonca Derin ve Uğur Akkuş, 2007 yılında nikah masasına oturmuş, 2018 yılında ise ihanet nedeniyle yollarını ayırmıştı. Çocukların velayetini Gonca Derin almış fakat eşiyle sürekli sorunlar yaşamıştı. Derin, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eski eşinin kızlarını kaçırıp şiddet uyguladığını öne sürdü.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"TUTUKLANACAKSIN BIRAK ÇOCUĞUMU"

Gonca Derin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Destek rica ediyorum, kızım kaçırıldı. Şiddet görüyor, beni arıyor. Bulamıyoruz. Lütfen kızıma bir şey olmasın. Kendi ayağına sıkma bırak çocuğumu, kaçamazsın. Tutuklanacaksın yapma. Sabaha kadar buradayım. Çıkmazsa sabah Müge Anlı'nın kapısındayım" ifadelerini kullandı. 

Videoda kızları Aden'in ağlayarak "Beni kucağına alarak oraya zorla soktu, ben de altıma yaptım. Lütfen beni gelin alın. Lütfen çabuk gelin" dediği duyuldu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"İFTİRALARA İNANMAYIN ARTIK"

Geçtiğimiz günlerde eşi Ebru Şallı'ya trafikte şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen Uğur Akkuş ise hakkındaki iddialara Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Akkuş, şu ifadeleri kullandı:

"Hakkımda yine asılsız bir takım İftiralar atılmış; kendi çocuklarımı kaçırdım diye. Bakmakla korumak, kollamak ilgi ve sevgi göstermekle sorumlu olduğum kendi çocuklarım, ara tatilde mahkeme kararı ile usulüyle pedagog eşliğinde aldırıp tatile çıkardım bütün karalama asılsız iftiralara artık inanmayın lütfen!"

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"YA EBRU'YU YA BENİ YA DA ÇOCUKLARIMI ÖLDÜRECEK"

Uğur Akkuş'un cezaevinden izinli çıktığını öne süren Gonca Derin, "Hükümlü bir insana velayet verilmez. Çocuklarımı ben iyi niyetle ne zaman isterse görüştürdüm. Ama bu adam ruh hastası. Bir yere kapatılmalı. Yoksa ya Ebru'yu, ya çocuklarımı ya da beni öldürecek. Ben sabaha kadar çocuklarımı bulacağım. Kızımı ve oğlumu bana ver Uğur. Zamanında benim de her yerim kırıldı. Ama kızıma aynı şeylerin yapılmasına izin vermeyeceğim" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading