Yandex Metrica

Sitede Ara

Deniz Akkaya cezaevine giriyor! Hapis cezası ne kadar?

Deniz Akkaya cezaevine giriyor! Hapis cezası ne kadar?

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında yaşanan kavga sonucu tedbir kararına uymadığı için hapis cezasına çarptırıldı. Eski manken 3 gün cezaevine girecek.

Magazin

23.01.2024, 17:51

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra ve kendisini hedef aldığı gerekçesiyle eski manken Deniz Akkaya hakkında İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu. Ciğerci, Deniz Akkaya hakkında 3 ay tedbir kararı aldırmıştı. Ancak Akkaya ünlü fenomen hakkındaki açıklamalarına devam etti.

Bunun üzerine Ciğerci'nin avukatı, eski mankenin tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle yeniden mahkemeye başvurdu. Mahkeme, eski mankenin itirazını reddederek 3 gün zorlama hapis kararı verdi.

"3 GÜN SONRA BOMBA GİBİ DÖNECEĞİM"

Kararın ardından konuşan Deniz Akkaya, söylediklerinin yanlış olmadığını, tedbir kararı sürecinde konuşmaması gerekirken sosyal medyada paylaşım yaptığı için bu cezayı aldığını belirtti. 3 gün zorla hapsi için teslim olan Akkaya, "Benim davam sürecek. Duruşumu bozmayacağım. Bu konuyla ilgili düşüncem zerre değişmeyecek. 3 gün sonra bomba gibi döneceğim." ifadelerini kullandı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

DENİZ AKKAYA TESLİM OLDU

Deniz Akkaya'nın 3 gün zorlama hapsi için bugün teslim olduğu avukatı Muhammed Fatih Taşçı tarafından duyuruldu. Taşçı, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Müvekkil Deniz Akkaya hakkında 6284 Sayılı yasa kapsamında 3 günlük zorlama hapsi uygulanmasına karar verilmiştir. Hukuka aykırı olarak verilen işbu karar istinaf veya temyiz incelemesinden geçmeden kesinleşmiş olup karara karşı, yürürlükteki hukuka aykırılıklar nedenleriyle kanun yararına temyiz başvurusunda bulunulacaktır. Ancak yapılacak başvuru, kararın hukuki sonucunu ortadan kaldırmayacağından müvekkil Deniz Akkaya teslim olmuştur. Verilen karar bir disiplin hapsi olup, bir mahkûmiyet kararı değildir. Müvekkilin haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading