Yandex Metrica

Demet Özdemir’in kıyafeti olay oldu! Demet Özdemir Aşk-ı Memnu’ya mı özendi?

Demet Özdemir’in kıyafeti olay oldu! Demet Özdemir Aşk-ı Memnu’ya mı özendi?

Demet Özdemir’in ödül töreninde giydiği kıyafet olay oldu. Bazı takipçiler Özdemir’in kıyafetini Nebahat Çehre’nin Aşk-ı Memnu dizisinde giydiği kıyafete benzetti.

Magazin

23.01.2024, 18:26

47. Altın Kelebek Ödülleri’nde ünlüler kıyafetleri ile nefes kesti. Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in siyah beyaz şıklığı sosyal medyaya damga vurdu. Güzel oyuncunun kıyafeti, Nebahat Çehre’nin Aşk-ı Memnu dizisinde giydiği kıyafete benzetildi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

ŞIKLIĞIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Güzel oyuncu Demet Özdemir, katıldığı ödül gecesinde adeta göz kamaştırdı. Siyah beyaz elbisesi ile güzelliğini ortaya çıkaran ünlü oyuncu şıklığıyla dikkatleri üzerine çekti. Demet Özdemir, zarafetiyle hayranlarından tam not aldı.

En son final yapan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, katıldığı ödül gecesinde kıyafetiyle adından söz ettirdi. Türk televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği 47. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde tercih ettiği siyah beyaz elbisesiyle adeta göz doldurdu. Ancak bazı takipçileri kıyafetini, Nebahat Çehre’nin Aşk-ı Memnu dizisinde giydiği kıyafete benzetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading