Yandex Metrica

Demet Akalın kıl payı kurtuldu! Okan Kurt hemen yardıma koştu

Demet Akalın kıl payı kurtuldu! Okan Kurt hemen yardıma koştu

Uşak'ın kurtuluşunun 100. senesinde sahne alan Demet Akalın, şarkı söylemek için sahneden inip geri çıktığı sırada ayağı takıldı ve yere düştü. 

Magazin

23.01.2024, 19:46

Demet Akalın'ın pansumanı Okan Kurt tarafından yapıldıktan sonra konsere kaldığı yerden devam edildi. Akalın kendisini için "Uşak Gazisi" olduğunu söyledi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

UŞAK'IN KURTULUŞUNUN 100. YILINDA SAHNE ALDI

Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. senesi için düzenlenen konserlerde Demet Akalın da sahne aldı. Binlerce hayranının bulunduğu konserde Akalın, saatler 21.30’u gösterdiğinde sahneye çıktı.

En sevilen şarkılarını söyleyen Demet Akalın, sahneden inip vatandaşların yanına giderek şarkılarına onların yanında devam etti.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"UŞAK GAZİSİ OLDUM"

Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Pop şarkı yıldızı Demet Akalın, yürüdüğü sırada takılarak yere düştü. Güvenliklerin hızlı müdahalesi sonrasında yerden kaldırılan şarkıcıya, sahneye çıktığında yaralanan bacağına eşi Okan Kurt pansuman yaptı.

Konserine devam eden Akalın, şarkılarının sonrasında yaptığı konuşmada “Uşak gazisi oldum” dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading