Yandex Metrica

Demet Akalın'ın Yalı Çapkını isyanı! Yeni bölüm sonrası sosyal medyada ateş püskürdü

Demet Akalın'ın Yalı Çapkını isyanı! Yeni bölüm sonrası sosyal medyada ateş püskürdü

Star TV'nin yeni dizisi Yalı Çapkını, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizi sonrası fragmanın geleceğinin duyurulması ancak gelmemesi izleyicilerden tepki topladı. Demet Akalın'dan da tepki gecikmedi.

Magazin

23.01.2024, 20:08

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Diren Polatoğulları, Çetin Tekindor ve Beril Pozam gibi isimlerin bir araya geldiği Yalı Çapkını, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Hem televizyonda hem sosyal medya platformlarında büyük ses getiren yapım, cuma akşamları ekrana geliyor.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

FRAGMAN GELMEDİ, DEMET ÖFKELENDİ

Yalı Çapkını 11. bölüm, 2 Aralık cuma akşamı izleyici ile buluştu. Bölüm sonunda 12. bölüm fragmanı geleceği duyuruldu ancak yayınlanmadı. Bu durum izleyicilerin tepki göstermesine neden oldu. Sosyal medyada isyan edenlerin arasında Demet Akalın da yer aldı.

Dizinin resmi Twitter hesabındaki fragman duyurusuna cevap veren Akalın, "Versenize fragmanı!!!!" ifadelerini kullandı. Şarkıcı, bir takipçisinin "Kandırıldık abla" yazması üzerine "Klasik" diye yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading