Yandex Metrica

Cemal Hünal cephesinde korkutan gelişme! Motosikletli sürücüye çarptı! Şikayetçi oldular

Cemal Hünal cephesinde korkutan gelişme! Motosikletli sürücüye çarptı! Şikayetçi oldular

Ünlü oyuncu Cemal Hünal, talihsiz bir kaza geçirdi. Oyuncu, dün öğle saatlerinde motosikletli bir sürücüye çarptı. Sürücü ve ayağı kırılan kişi Hünal hakkında şikayetçi oldu.

Magazin

13.03.2024, 13:11

Issız Adam, Romantik Komedi, Paramparça, Asi gibi yapımlarda rol alan Cemal Hünal, son olarak Camdaki Kız dizisinin kadrosuna katıldı. Kanal D'nin sevilen dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Hünal, önceki gün kaza yaptı. Ünlü isim, aracıyla seyir halindeyken motosikletli bir sürücüye çarptı. Olayda 1 kişi yaralandı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"FREN YAPMAYA ÇALIŞSAM DAHİ DURAMADIM"

Motosiklet sürücüsü ifadesinde, "Kendi idaremdeki motosikletimle yolcu konumunda Mehmet Yıldız'la birlikte Fatih Sultan Mehmet Mahallesi istikametine seyir halindeyken Akmerkez istikametine doğru seyir halinde olan Cemal Ünal idaresindeki araç birdenbire sola doğru Taşlıçay sokağına doğru dönüş aldı.

Ben de aracı son anda fark ettim. Fren yaparak durmaya çalışsam dahi duramadım. Plakalı araç sol ön farından vurdum kaza meydana geldi. Araca çarptıktan sonra ben ve arkadaşım motosikletten düştük" dedi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

ŞİKAYETÇİ OLDU

Motosiklet sürücüsü ve yanındaki kişi, Baltalimanı Kemik Hastanesine götürüldü. Sürücünün yanındaki arkadaşının bacağında kırıklar tespit edildi. Motosiklet sürücüsü, Cemal Hünal'dan şikayetçi olduğunu ancak uzlaşmak istediğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading