Yandex Metrica

Camdaki Kız Cana diziden neden ayrılıyor? Hande Ataizi diziden neden çıktı?

Camdaki Kız Cana diziden neden ayrılıyor? Hande Ataizi diziden neden çıktı?

Perşembe günleri izleyicileri ekrana kilitleyen Camdaki Kız dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi diziden çıktı. Peki Camdaki Kız Cana neden ayrılıyor? Hande Ataizi diziden neden çıkıyor?

Magazin

08.04.2024, 20:30

Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu, Burcu Biricik ve Nur Sürer'in yer aldığı Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları ekrana geliyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız, gerilim dolu sahneleriyle seyircileri ekrana kilitliyor. Sevilen dizide bir ayrılık yaşandı. Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi projeye veda etti.

Seyirciler Camdaki Kız Cana diziden çıkıyor mu? Hande Ataizi diziden neden ayrılıyor sorularına yanıt arıyor. Peki Camdaki Kız Cana diziden çıkıyor mu, neden ayrılıyor? İşte detaylar...

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

CAMDAKİ KIZ CANA DİZİDEN ÇIKIYOR MU, NEDEN AYRILIYOR?

Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi dün akşam yayınlanan 61. bölümde rolü gereği diziden ayrıldı. Ancak oyuncunun projeden neden ayrıldığı bilinmiyor. Senaryoda hikayesinin bitmesi nedeniyle olduğu düşünülüyor.

Hande Ataizi, sosyal medya hesabından duygusal bir yazı kaleme alarak veda etti. Ataizi, şu ifadelere yer verdi:

"Vedayı,beni gerçekten seven ve dizi boyunca ziyaretlerini eksik etmeyen küçük bir hayranımla yapmak istedim. 61 bölüm sizlere kendi adıma güzel vakit geçirtebildiysem ve dostlar kazanabildiysem ne mutlu bana. Bütün oyuncu arkadaşlarıma ,bugüne kadar benden desteğini esirgemeyen tüm ekibime ve OG Medyaya çok teşekkür ederim. İleride yine güzel işlerde görüşmek dileğiyle..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading