Yandex Metrica

Burak Deniz otelde rezillik çıkarıp hakaret etmişti! Nilperi Şahinkaya sessizliğini bozdu

Burak Deniz otelde rezillik çıkarıp hakaret etmişti! Nilperi Şahinkaya sessizliğini bozdu

Şahmeran dizisi çekimleri için Adana'da olan Burak Deniz'in önceki gün gece yarısı kaldığı otelde olay çıkardığı, oyuncu Nilperi Şahinkaya'ya hakaret ettiği ortaya çıkmıştı. Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni için Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'ne gelen Nilperi Şahinkaya ilk kez konuştu.

Magazin

23.01.2024, 19:49

Netflix'in Şahmeran dizisi çekimleri için Adana'ya giden Burak Deniz, gece yarısı gittiği otelde olay çıkardı. Deniz, Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi'nin masasına giderek taşkınlık yaptı. Alkollü olduğu iddia edilen Burak Deniz, Şahinkaya'ya hakaret etti. 

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

OLAY MAHKEMEYE TAŞINIYOR

Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Nilperi Şahinkaya, olayı mahkemeye taşıyacağını belirtti. Yapılan açıklamada "Burak Deniz tarafından müvekkil ve arkadaşlarına yönelik sinkaflı küfürleri, hakaret eylemleri ve fiziksel saldırısı sebebiyle her türlü somut delillerle tüm yasal haklarımızı kullanarak sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"BUNUNLA İLGİLİ KONUŞMAYACAĞIM"

Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi, bugün 29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni nedeniyle Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'ne geldi. İkili, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Şahinkaya, Burak Deniz ile yaşadıkları olay hakkında "Bu geceye katıldığım için çok mutluyum. Burada ben de ödül vereceğim. Adana'yı çok seviyorum. Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading