Yandex Metrica

Bülent Ersoy-Ajda Pekkan kavgasının perde arkası ortaya çıktı! Meğer Süperstar Diva'ya bunu yapmış

Bülent Ersoy-Ajda Pekkan kavgasının perde arkası ortaya çıktı! Meğer Süperstar Diva'ya bunu yapmış

Bülent Ersoy, katıldığı bir magazin programında Ajda Pekkan hakkında çok konuşulacak ifadeler kullanmıştı. Diva lakaplı sanatçı ile Pekkan arasında ne yaşandığı merak konusu olmuştu. O kavganın perde arkası ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 19:54

Bülent Ersoy, önceki gün bağlandığı magazin programında Ajda Pekkan hakkında şoke eden açıklamalarda bulunmuştu. Pekkan'ın kostümlerine ilişkin çarpıcı ifadeler kullanan sanatçı, "İki tane ibici çorabı babam da giyse taş gibi olur" dedi.

Bu sözler üzerine Instagram hesabından paylaşım yapan Ajda Pekkan, "Kimi sabrından susar, kimi saygısından, kimi de sevgisinden" ifadelerini kullandı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"ETİK OLMAYAN DAVRANIŞININ SUSKUNLUĞU"

Ardından Bülent Ersoy'dan da cevap gecikmedi. Süperstar'a yanıt veren Ersoy, "Her suskunluk saygı, sevgi, edep değildir! Bu suskunluk mağdur ettiğin, zarar verdiğin için vicdani bir suskunluk ve etik olmayan davranışının psikolojik suskunluğu olmasın! Her susan edebinden değil, bazen suçluluktan susar!" dedi.

İkili arasındaki gerilimin neden yaşandığı ortaya çıktı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

SÜPERSTAR'IN MODACI OYUNU ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Temizmagazin'in iddiasına göre olay şöyle gerçekleşti:

1 Ekim Cumartesi gecesi hem Ersoy'un hem Pekkan'ın konseri var... Her iki sanatçı da kostümlerini hazırlaması için Burcu Sedef ile çalışıyordu. Provalar için erken saatte Pekkan'a öğleden sonra ise Ersoy'a randevu verildi.

Ancak Ajda Pekkan'ın şortunun altına giyeceği çizmede sorun çıktı. Burcu Sedef'in kendisinden sonra Bülent Ersoy'a gideceğini öğrenen Süperstar işi bilerek yavaşlattı. Önce pantolon hazırlattı fakat daha sonra beğenmedi. Ardından sarı kumaş dizliklere karar verildi.

Bu nedenle Diva'nın provasına geç kalındığı ve kostümünün yetişmediği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading