Yandex Metrica

Buket Aydın'dan iç çamaşırsız giydiği göğüs dekolteli hırkasına olay yorum: Frikik korkusu bakın ne dedirtti

Buket Aydın'dan iç çamaşırsız giydiği göğüs dekolteli hırkasına olay yorum: Frikik korkusu bakın ne dedirtti

Sütyensiz hırka modasına uyan Buket Aydın bin pişman! Ünlü sunucu Buket Aydın, 'Kimseye tavsiye etmiyorum hiç rahat değil, sakın almayın' şeklinde yorumda bulundu.

Magazin

24.04.2024, 01:10

Son dönemde Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ve sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Buket Aydın, göğüs dekolteli hırkasıyla gündem oldu.

Doğum gününde, fiyatı 7 bin 500 ila 10 bin TL arasında değişen göğüs dekolteli hırkayı giyen Buket Aydın, iç çamaşırı giymeyi tercih etmedi. Buket Aydın, doğum günü fotoğrafını paylaşırken dekoltesine kalp emojisi koyarak sansürledi. Ancak Buket Aydın'ı arkadaşının paylaşımı ünlü spikeri ele verdi. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

'NASIL RAHAT EDİYORSUN'

Cüretkar hırkasıyla sosyal medyanın diline düşen Buket Aydın, TV8'de yayınlanan ikinci sayfa adlı programa telefonla bağlandı. Gülşen Yüksel Salt, Buket Aydın'a "Sen bu hırka ile nasıl rahat ediyorsun, bunun önü açılıyor mu, açmaya çalışırken az kalsın yırtıyordum" diye takıldı. Müge Dağıstanlı da "Biz böyle pahalı markalardan kıyafet almaya alışık değiliz" dedi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

'ROBOT GİBİ KALDIM'

"Bu hırkayı kimse almasın, bir türlü giymeye cesaret edemedim.'' diyen Buket Aydın, ''Doğum günüm olunca 'Ben şunu bir giyeyim' dedim. Hareket edemedim, hiçbir yere dönemedim, robot gibi kaldım. Instagram'da yorumları gördüm ve gülmekten okuyamadım. Hiç rahat edemedim. Rahat etmek imkansız, sadece poz verme amaçlı giyilmeli, o yüzden bence bu hırka alınmamalı" diyerek frikik verme korkusundan rahat edemediğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading