Yandex Metrica

Bir zamanların gözde ismiydi! Defne Samyeli'nin son hali hayranlarını mahvetti

Bir zamanların gözde ismiydi! Defne Samyeli'nin son hali hayranlarını mahvetti

49 yaşında olan Defne Samyeli, kusursuz fiziği ve güzelliği ile genç kızları kıskanıyordu. Fakat sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraflarıyla hayranlarını hüsrana uğrattı.

Magazin

23.01.2024, 18:25

Eski sunucu, şarkıcı ve oyunculuğuyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı. Fotoğraf da eski halini aratan Samyeli, takipçilerini üzdü.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

KORONAVİRÜSE YAKALANANAN SAMYELİ, HAYRANLARINI KORKUTTU

Sosyal medya paylaşımlarıyla her zaman dikkat çekmeyi başaran Defne Samyeli, son olarak yakalandığı koronavirüs ile hayranlarını korkutmuştu. Hastalığı ağır bir şekilde geçiren ve koronavirüsü atlattıktan sonra sahnelere uzun bir aradan sonra geri dönen Defne Samyeli, paylaştığı fotoğrafla herkesi şaşırttı. Yıllar geçse de güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen ünlü isim, hayranlarıyla paylaştığı fotoğraf ile herkesi hüsrana uğrattı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

DEFNE SAMYELİ

Defne Samyeli, 1 Temmuz 1972 yılında, İstanbul’da doğmuştur. Türk haber sunucusu, köşe yazarı, program sunucusu ve oyuncudur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading