Yandex Metrica

Bill Gates'in 'lolita'sı şantaj konusu olunca sübyancı Epstein hücresinde ölüverdi!

Bill Gates'in 'lolita'sı şantaj konusu olunca sübyancı Epstein hücresinde ölüverdi!

Küçük yaştaki çocukları Amerikalı zenginlere fuhuş için pazarlayan ve Ağustos 2019'da gözaltında tutulduğu hücrede ölü bulunan Jeffrey Epstein'ın dolar milyarderi Bill Gates'e şantaj yaptığı ortaya çıktı.

Magazin

06.03.2024, 09:02

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'e, sübyancı fuhuş organizatörü Jeffrey Epstein'ın şantaj yaptığı ortaya çıktı. Amerikan Wall Street Journal gazetesinde yayınlanan habere göre, Ağustos 2019'da gözaltına alındıktan bir süre sonra New York'taki hücresinde ölü bulunan Epstein, dünyanın en zengin işadamlarından Bill Gates'e bir süredir şantaj yapıyordu. 

JPMorgan Chase bankası aracılığıyla bir yardım fonu kuran seks taciri Jeffrey Epstein, 2017 yılında Bill Gates'e e-posta göndererek kurduğu fona bağış istedi. Mesajında Epstein, hesaba bağış yapılmaması halinde Gates'in evlilik dışı 'lolita' sevgilisi Mila Antonova ile olan ilişkisini ifşa etmekle tehdit etti. 

Bill Gates ve Mila Antonova

Reşit olmayan bir çocuğu fuhuş için kullanma suçundan 2008 yılında hüküm giyen ve 13 ay hapis yattıktan sonra 'işine' kaldığı yerden devam eden Epstein, Bill Gates ile 2011 yılından beri tanışıyordu.

Manhattan'da her tarafı gizli kameralarla döşenmiş villasına çok sayıda ünlü işadamı ve politikacıyı davet eden, aynı zamanda fuhuş ticaretini daha rahat yapmak için ada satın alan Epstein'in evine Bill Gates'in en az 3 kez gittiği biliniyor. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

O BİR MOSSAD AJANIYDI 

Epstein'ın bağlantılarını araştıran ve onun hakkında 'Ölü Adamlar Masal Anlatmaz' adlı bir kitap yazan Dylan Howard, ünlü seks tacirinin aslında bir MOSSAD ajanı olduğunu belirtiyor. New York doğumlu bir Amerikan Yahudisi olan Epstein, Howard'ın bulgularına göre, ortağı Ghislaine Maxwell'in casus babası Robert Maxwell vasıtasıyla MOSSAD'a dahil oldu. 

Jeffrey Epstein ve ortağı Ghislaine Maxwell

Amerikan iş dünyası ve politika aktörlerinin küçük çocuklarla fuhuş görüntülerini gizlice kaydederek geniş bir kaset arşivi oluşturduğu iddia edilen Jeffrey Epstein, Ağustos 2019'da gözaltında tutulduğu hücresinde sırlarıyla birlikte ölü bulundu. Epstein'ın öldürüldüğüne kesin gözüyle bakılıyor. 

Epstein'ın kaset arşivinde Bill Clinton, Bill Gates, Les Weiner, Prens Andrew, Alan Dershowitz başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismin görüntülerinin bulunduğu iddia ediliyor. Ancak bu arşivin varlığı henüz resmen doğrulanmadı. 

Epstein'ın Bill Gates'e şantaj aracı olarak kullandığı Rus briç oyuncusu Mila Antonova, Gates ile 2010 yılında bir briç turnuvasında tanıştığını söylüyor. Antonova daha sonra bir bağış kampanyası sırasında Epstein ile tanışarak onun ağına dahil oldu. Gates'in Antonova ile partileri Epstein'ın evinde düzenlediği sanılıyor. 

Epstein ile kurduğu bağlantıdan büyük pişmanlık duyduğunu ifade eden Gates, verdiği bir röportajda "Kim olduğunu merak ettiğim için evine gitti. Kapıdan içeri adım attığım andan itibaren pişman oldum" demişti. Sübyancı fuhuş taciriyle kurduğu ilişki, Bill Gates'in eski eşi Melinda Gates ile boşanmasında etkenlerden biriydi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading