Yandex Metrica

Berdan Mardini'den şoke eden hareket! Önce burnunu karıştırdı, sonra içli köfte yaptı! Açıklaması 'pes' dedirtti

Berdan Mardini'den şoke eden hareket! Önce burnunu karıştırdı, sonra içli köfte yaptı! Açıklaması 'pes' dedirtti

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, evinin kapılarını açarak annesiyle içli köfte yaptı. Şarkıcının çekim sırasında burnunu karıştırması izleyicilerin midesini bulandırdı. Mardini, kendisine gelen yorumlara ise şaşırtan bir cevap verdi.

Magazin

23.01.2024, 19:59

Şarkıcı Berdan Mardini, özel hayatıyla ve yeni imajıyla sık sık gündeme geliyor. Fatoş Yelliler ile olaylı bir şekilde boşanan Mardini, evinin kapılarını 2. Sayfa programına açtı. Şarkıcı, evini gezdirdikten sonra annesiyle içli köfte yaptı. Köfte yaparken burnunu karıştırması ise tepkilere neden oldu.

Berdan Mardini, annesiyle Mardin usulü içli köfte yapmaya başladı. Bu sırada burnunu karıştırmaya başlayan Mardini'ye sosyal medyadan yorum yağdı. Şarkıcıya "Elinizin lezzeti burnunuzda mı?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"KENDİMLE BARIŞIK BİRİYİM"

Gelen yorumlara karşılık veren Mardini ise, "Çok güzel, samimi bir röportaj oldu arkadaşlar. Tamamını izlemenizi isterim, yorumlara çok güldüm. Valla Allah sizleri var etsin, hepinize sonsuz teşekkürler ve saygılar. Ben kendimle barışık biriyim. Sıkıntı yok. Koca röportajdan çıkan yorumlar burnum. Çok teşekkürler Türkiye" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading