Yandex Metrica

Banu Alkan 20 yaş küçük sevgilisi Kemal Yıldız'la evleniyor! Melania Trump datayı olay

Banu Alkan 20 yaş küçük sevgilisi Kemal Yıldız'la evleniyor! Melania Trump datayı olay

Yeşilçam’ın Afrodit lakaplı oyuncu ve şarkıcısı Banu Alkan’ın ile iş insanı Kemal Yıldız evleniyor. İkilinin evlilik tarihi ve ayrıntıları belli oldu. Banu Alkan, düğününde Donald Trump'ın eşi Melania Trump’ın evlenirken giydiği gelinliğin aynısını giyecek.

Magazin

23.01.2024, 19:37

Bir döneme damgasını vuran 'Afrodit' lakaplı oyuncu 64 yaşındaki Banu Alkan, aşk hayatıyla gündemde. Banu Alkan üç ay önce tanıştığı 44 yaşındaki iş insanı Kemal Yıldız evleniyor.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

FRANSA'DA EVLENİYOR

İkilinin evlilik tarihi ve ayrıntıları belli oldu. Banu Alkan ile Kemal Yıldız çifti eylül ayının ikinci haftasında Fransa konsolosluğunda nikah yapacak. Banu Alkan ile Kemal Yıldız çifti, nikahtan sonra Fransa’da kiralanan tarihi bir binada ve çok özel davetlilerin katılacağı düğünle hayatlarını birleştirecek.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

HESABI SEVGİLİSİNİN FOTOĞRAFIYLA DOLDURDU

Geçtiğimiz günlerde takipçileriyle alyansını paylaşarak nişanlandığını ilan eden Banu Alkan, Instagram hesabını genç sevgilisini fotoğraflarıyla doldurdu. Instagram hesabının hem hikaye bölümünden hem de gönderi kısmından Kemal Yıldız'ın karelerini paylaşan Banu Alkan, sevgilisini gözler önüne derdi. Alkan, Yıldız'ın karelerine 'AŞKIMMMM' notunu düştü.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

MELANIA TRUMP’A ÖZENDİ

Yeşilçam’ın Afrodit lakaplı oyuncu ve şarkıcısı Banu Alkan, Fransa'daki düğün için gelinlik siparişi de verdi. Banu Alkan, düğününde Donald Trump'ın eşi Melania Trump’ın evlenirken giydiği gelinliğin aynısını giyecek.

Melania Trump 2005 yılında gerçekleşen düğünde, üzerinde 1500 tane kristal taş olan 100 bin dolarlık Dior imzalı bir gelinlik giymişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading