Yandex Metrica

Aylin Coşkun'dan Sinan Akçıl hakkında hayrete düşüren iddia! 'Paramın üstüne yattı'

Aylin Coşkun'dan Sinan Akçıl hakkında hayrete düşüren iddia! 'Paramın üstüne yattı'

Manzara ve Sinsirella şarkılarıyla çıkış yakalayan Aylin Coşkun, Sinan Akçıl hakkında şoke eden bir iddiada bulundu. Şarkıcı, Akçıl'a şarkı yapması için para verdiğini ancak Akçıl'ın paranın üzerine yattığını öne sürdü.

Magazin

12.02.2024, 16:24

Hande Yener ile yaptıkları Manzara düeti ve Sinsirella ile geniş dinleyici kitlesine ulaşan Aylin Coşkun, önceki gün eşi Volkan Aslan ile objektiflere yansıdı. Tüp bebek tedavisi nedeniyle sahnelerden uzak kaldığını söyleyen Coşkun, "Tedavim devam ediyor şu an. İnşallah bitecek az kaldı." dedi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"SİNAN AKÇIL PARAMIN ÜSTÜNE YATTI"

Müzik çalışmalarına devam ettiğini ve yeni şarkılar yapmak istediğini ifade eden Aylin Coşkun, şarkıcı Sinan Akçıl için şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Coşkun, "Ersay Üner'den şarkı bekliyorum. Sinan Akçıl'a da şarkı yapması için para verdim. Üstünden çok zaman geçti. Ama şarkı hala ortada yok. Paramın üstüne yattı." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading