Yandex Metrica

Arto'dan Masterchef Somer Sivrioğlu'na tartışma yaratacak sözler! 'Daha ne rezillikler...'

Arto'dan Masterchef Somer Sivrioğlu'na tartışma yaratacak sözler! 'Daha ne rezillikler...'

Masterchef Türkiye'nin jüri koltuğuna oturan isimlerinden Somer Sivrioğlu, katıldığı bir yayında cinsel ilişki hakkında yaptığı yorumla dikkat çekmişti. O yorumun ardından Söylemezsem Olmaz yorumcusu Arto, ünlü şefi hedef alarak sert sözler söyledi.

Magazin

23.01.2024, 19:51

Masterchef jüri üyesi Somer Sivrioğlu, programın yanı sıra özel hayatıyla da zaman zaman gündeme geliyor. Ünlü şef, katıldığı bir programda yaptığı açıklamayla çok konuşulmuştu. O sözlere Arto'dan sert bir karşılık geldi.

Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, "Yemek benim için büyük bir tutku. Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse faydası olur" demişti.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"SEN ÜNLÜ OLMASAN SANA KİM BAKAR"

Söylemezsem Olmaz yorumcularından Arto, bu sözlerin ardından Sivrioğlu'nu hedef aldı. Geçtiğimiz yıl 20 yıllık eşinden boşanan ünlü şefin, eşine ihanet ettiği ortaya çıkmıştı. Genç sevgilisiyle ilişkisine devam eden Somer Sivrioğlu'nun o açıklamasına Arto'dan yanıt geldi.

"Ya sen ünlü olmasan acaba sana kim bakardı! Bırak Allah aşkına ünlü olmasan şu sıfatla ne olabilirdin? Karını aldattın oradaki çalışan kadınla, daha ne rezillikler olabilir belli değil! Sonuç olarak bunları konuşabilecek durumun var mı ya." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading