Yandex Metrica

Sitede Ara

Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan'dan sitem! İki ünlünün ismini verip açıkladı

Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan'dan sitem! İki ünlünün ismini verip açıkladı

Akciğer kanseri teşhisi konulan ve tedavi gören Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından iki ünlünün ismini vererek sitem etti. Çağlayan, "Sınırlarımı çizmek için kendime bir uyarı" ifadelerini kullandı.

Magazin

23.01.2024, 20:14

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, geçtiğimiz aylarda akciğer kanserine yakalanmıştı. Bir operasyon geçiren ve tedavisine başlayan Çağlayan, doktorunun uyarısı sonrası YouTube yayınlarına veda etmişti. Ayvalık'ta evinde dinlenmeye çekilen yapımcı, Twitter'da yaptığı son paylaşımıyla dikkat çekti.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"EN SEVDİKLERİMİZİN SEVDİĞİ OLAMIYORUZ"

Yaşadığı hastalık sürecinde Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'nin kendisini aramadığını belirten ve üzüntüsünü dile getiren Çağlayan, şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi saçma sağan kaprislerimle 1 dakikanızı alacağım. Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil. 

Sitem etmeye hakkım yok zaten. Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım... Sonsuza dek... En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan kırılıyor"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading