Yandex Metrica

18 yaşındaki ünlü model koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti! Annesi yasa boğuldu

18 yaşındaki ünlü model koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti! Annesi yasa boğuldu

Brezilya'da yaşayan 18 yaşındaki genç model Valentina Boscardin Mendes, koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Ünlü modelin annesi duygulandıran açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:38

Brezilya'da yaşayan 18 yaşındaki genç model Valentina Boscardin Mendes aşıları tam olmasına rağmen koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Brezilya'nın Sao Paulo kentinde yaşayan 18 yaşındaki ünlü model Valentina Boscardin Mendes, Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

AŞILARI TAMDI

Genç model, annesinin "sağlıklı" olduğunu ve aşılarının tam olduğunu iddia etmesine rağmen, Covid-19'a bağlı komplikasyonlardan öldü.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

ZATÜRRE OLDU

18 yaşındaki Valentina Boscardin Mendes, Brezilya'daki memleketi Sao Paulo'da hastaneye kaldırıldıktan sonra pazar günü zatürreye yakalandı ve ölümcül bir tromboz veya kan pıhtısı geçirdi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

ANNESİNDEN DUYGUSAL AÇIKLAMA

Aynı zamanda model ve oyuncu olarak da çalışan TV sunucusu annesi Marcia Boscardin, kızının trajik ölümü sonrası "Hayatımın aşkına büyük bir acıyla veda ediyorum. Hoşça kal Valentina Boscardin Mendes. Tanrı seni kollarını açarak karşılasın" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading