Yandex Metrica

Usta sanatçı Kemal Sunal'ın anıları gün yüzüne çıkıyor

Usta sanatçı Kemal Sunal'ın anıları gün yüzüne çıkıyor

Türk sinemasının sevilen isimlerinden Kemal Sunal'ın ailesi, sanatçının kişisel arşivlerini hayranları ile paylaşacak. Gül Sunal, "Kemal Hadi Gel Bi Kahve İçelim" isimli programı yapmaya hazırlanıyor.

Kültür / Sanat

24.04.2024, 20:50

Unutulmaz sanatçı Kemal Sunal'ın ailesi, usta sanatçının anılarını gün yüzüne çıkarmayı amaçlıyor. Türk halkına teşekkür niteliğinde olarak Sunal'ın ailesi sanatçının kişisel arşivini sevenleriyle paylaşacak.

Sanatçının eşi Gül Sunal, Youtube kanalında "Kemal Hadi Gel Bi Kahve İçelim" isimli programla Sunal'ın anılarını ve hayatından kesitleri paylaşacak.

Gül Sunal, konuyla ilgili açıklamasında "Bunun bizim Kemal’e, sevenlerine, gelecek nesillere, Türk sinemasının bir dönemini inceleyen akademisyenlere borcumuz olduğunu düşünüyoruz. Kemal gülmeyi de güldürmeyi de severdi. Biz de anıları paylaşırken bazen hüzünlensek de daha çok gülmeyi seçtik." ifadelerini kullandı.

ANMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Usta sanatçının vefatının 21. yılına özel anma töreni düzenlenecek. Sunal, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü Zincirlikuyu Kabristanı'nda öğle saat 12.00'de gerçekleştirilecek anma töreniyle anılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading