Yandex Metrica

Süper Mario'nun animasyon filmi geliyor

Süper Mario'nun animasyon filmi geliyor

Popüler video oyun karakteri Süper Mario'nun animasyon filmi hazırlanıyor. Filmin gelecek yıl gösterime girmesi planlanıyor.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 18:03

Video oyunları uyarlaması son dönemde hız kazanırken, bu uyarlamalara bir yenisi daha ekleniyor. Ulusal gazetelerin haberine göre, Japon konsol ve oyun üreticisi Nintendo, Süper Mario'nun animasyon filmini hayata geçirecek. Süper Mario'yu Guardians of the Galaxy, Jurassic World, The Tomorrow War gibi filmlerin yıldızı Chris Pratt seslendirecek.

Kuzey Amerika'da Aralık 2022'de gösterime girecek olan film daha sonra Universal Pictures iş birliğiyle uluslararası olarak çıkış yapacak.

Mario serisinin tasarımcılarından Miyamoto Şigeru, oyunu bilen bilmeyen herkesin animasyon filmini beğeneceğini söyledi. Miyamoto, "Süper Mario'nun eşsiz karakterlerini sinemada izlemeyi iple çekenler olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Nintendo'nun 1983 yılında "Mario Bros", 1985 yılında "Super Mario Bros" adıyla çıkarttığı oyun, ilk olarak Japonya ve Kuzey Amerika’da, daha sonra Avrupa ve Türkiye’de oyun severler ile buluşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading