Yandex Metrica

Sitede Ara

Squid Game meğer mantık hatalarıyla doluymuş! İzlerken hiç fark etmedik

Squid Game meğer mantık hatalarıyla doluymuş! İzlerken hiç fark etmedik

Squid Game, Netflix'te yayınlandığı tarihten itibaren dünyanın en çok konuşulan dizileri arasına girdi. Squid Game'in mantık hataları da adından sıkça bahsettirecek gibi duruyor.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 18:18

Squid Game'in ilk mantık hatası oyunlar başlamadan gerçekleşiyor. 456 yarışmacının hepsine kuralları belirten bir anlaşma imzalatılıyor ancak anlaşmada oyunlarda kaybeden herkesin eleneceğininin açıkça belirtilmesine rağmen elenmenin aslında öldürülme olacağı söylenmiyor.

squid game mantık hataları

İkinci mantık hatası da organ mafyası ile ilgili olan sahnede gerçekleşiyor. Oyunun ilkeleri konusunda Ev Sahibi, tüm sistemin herkesin yeniden başlama şansına sahip olduğu bir eşitlik oyun alanı olacağını açıkça belirtiyor ancak doktoru hile yaptığı gerekçesiyle öldürürken doktorla iş birliği yapanları öldürmüyorlar.

Squid Game oyunları yüksek güvenlikli bir ortamda yüzlerce güvenlik kamerasıyla izleniyor. Yani oyunda herhangi bir hile görünürde anında tespit edilebilir. Örneğin şeker oyununda çakmak kullanan yarışmacı aslında hile yaptı ve oyun pür dikkat izlenirken kimse kendisini fark etmedi. Beşinci oyunda da bilerek oluşturulan karanlık alan, camla ilgilenen yarışmacının oyunu kazanmasına engel oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading