Yandex Metrica

Nuh Albayrak'ın 'İşgale Benzer Hıyanetler' adlı kitabı çıktı! 'Bugüne kadar kimsenin duymadığı bir darbe kalkışması'

Nuh Albayrak'ın 'İşgale Benzer Hıyanetler' adlı kitabı çıktı! 'Bugüne kadar kimsenin duymadığı bir darbe kalkışması'

Usta gazeteci Nuh Albayrak'ın "Bugünü Anlama Kılavuzu" serisinin 4. kitabı "İşgale Benzer Hıyanetler" KTB yayınevinden çıktı. Albayrak, yazısında "1950'den itibaren on yıllık bir demokrasi rüyasından sonra başlayan ve hâlâ devam eden ihanetler zincirini de tarihe not düştük" ifadelerini kullandı.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 19:26

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın 'İçten Dışa Entrikalar', 'Devlet Yıkan Tefrikalar', 'Darbeden Beter Vesayetler' kitaplarının ardından 'Bugünü Anlama Kılavuzu' serisinin 4. kitabı da çıktı. "İşgale Benzer Hıyanetler" isimli kitap 1950'den itibaren on yıllık bir demokrasi rüyasından sonra başlayan ve hâlâ devam eden ihanetler zincirini anlatıyor.

"BUGÜNE KADAR KİMSENİN DUYMADIĞI BİR DARBE KALKIŞMASI"

Nuh Albayrak, köşe yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Ayrıca, bildiğimiz darbelerin bilinmeyen ayrıntılarına ilaveten, bugüne kadar kimsenin duymadığı bir darbe kalkışması da bu kitap sayesinde kamuoyuna duyurulmuştur. Hava Kuvvetleri öncülüğündeki bu kalkışma, milliyetçi bir subayın MİT'e bilgi uçurması sayesinde son anda önlenmiş! Başbakan Demirel'in "Deli mi?" dediği bu kahraman subayımızdan; 50 yıl sonra dinlediğim ilginç ayrıntıları aktardım."

"KİTAPLARIN GENÇLERE ULAŞTIRILMASI ÇOK ÖNEMLİ"

Albayrak, serinin 4 kitabı sırasıyla okunduğunda "hıyanetler pazılı"nın tamamlanacağını, yüzyıllardır devam eden Haçlı- Siyonist entrikaların tüm ayrıntılarıyla ortaya çıkacağını belirtti.

Yaptığı çalışmanın siyasi ve ideolojik bir amaç taşımadığının altını çizen Albayrak, "Özellikle kolay anlaşılan; akıcı bir üslupla yazmaya özen gösterdiğimiz bu kitapların bilhassa gençlerimize ulaştırılması çok önemlidir. Çünkü, geleceğin Türkiye'si mutlaka bu gerçekler ışığında inşa edilmelidir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading