Yandex Metrica

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali sanatseverleri buluşuyor! Birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali sanatseverleri buluşuyor! Birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali bugün itibarıyla başladı. 28 Mayıs - 12 Haziran arasında gerçekleştirilecek olan festivalde birçok konser, sergi ve gastronomi etkinlikleri düzenleniyor. Festivalin ilk gününde, İlber Ortaylı ve Kerem Bürsin'in söyleşilere katılırken, Mazhar Alanson ve İrem Derici gibi şarkıcılar ise konser verdi.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 19:19

Kültür Sanat alanında birçok yeniliğe öncü olan Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ikincisi düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali başladı. 28 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalde konserler, sergiler, söyleşiler ve gösterilerden oluşan birçok etkinlik sanatseverleri bekliyor.

Festival süresince Galataport birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Galataport İstanbul'un 1911'lere uzanan eski binası Paket Postanesi Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleşecek etkinliklerde misafirlerini ağırlamaya başladı.

SANATIN KALBİ BU FESTİVALDE ATIYOR

Ara Güler'in arşivinden ilk kez bir araya getirilen 28 fotoğraftan oluşan "Kıyının Hafızası Sergisi" ve multikültürel gastronomi etkinliği "United Cuisines", Galataport'ta gerçekleştirilecek. Türkiye'nin ilk Türk profesyonel kadın seramik sanatçısı Füreya Koral'ın TBMM'den getirilen eserleri de G Blok'ta ücretsiz olarak gezilebilecek. Göbeklitepe'yi anlatan "Göbeklitepe Sergisi" de festivalde tarih severlerle buluşacak.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALACAK

Festivali ikinci gününde İrem Derici ve Mazhar Alanson konserde sevenleri ile buluştu.

Diğer yandan festivalde ünlü isimler de sahne alacak.  Sakiler, Oğuzhan Koç, Gökhan Türkmen, Koliva, Murat Dalkılıç, Tuğçe Kandemir ve Murat Boz gibi birbirinden ünlü isimler sevenleriyle buluşacak.

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ve etkinlikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler web sitesini ziyaret edebilir ve mobil uygulamayı indirebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading