Yandex Metrica

Altın Portakal Film Festivali Biletleri Satışa Çıkıyor

Altın Portakal Film Festivali Biletleri Satışa Çıkıyor

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde film gösterimleri açık havada yapılacak. Festival biletleri ise bugünden itibaren satışa sunuluyor.

Kültür / Sanat

23.01.2024, 18:02

Bu yıl 58. kez düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali için geri sayım başladı. 2-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalde film gösterimleri koronavirüs önlemleri nedeniyle açık hava sinemalarında yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, festivalde yılın en yeni ve merakla beklenen filmleri izleyicilerin beğenisine sunulacak. Festivalde 28 ülkeden, 48 yönetmenin 45 filmi gösterilecek. 

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması filmleri Yıldızların Altında 1, Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması filmleri Yıldızların Altında 2 açık hava sinemalarında gösterilecek. Ulusal Belgesel ve Kısa Metraj Film Yarışması filmleri ise Yıldızların Altında 3 sinemasında seyirci ile buluşacak. Film gösterimlerine katılabilmek için iki doz aşı yaptırmış olmak ya da koronavirüsü atlattıktan sonra bilimsel olarak kabul edilen bağışıklık dönemi (6 ay) içinde olmak gerekiyor.

Festival biletleri bugünden itibaren biletix.com üzerinden temin edilebiliyor. 30 Eylül Perşembe tarihinden itibaren ise Atatürk Kültür Merkezi gişelerinde de satışa sunulacak. 

Festivalin tam ücreti 5 lira, indirimli ise 3 lira olacak. Yıldızların Altında 3 Açık Hava Sineması'nda gerçekleşecek kısa metraj ve belgesel film gösterimleri ücretsiz. Film gösterimleri her akşam saat 19.15 ve 21.45'te gerçekleşecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading