Yandex Metrica

Sitede Ara

Kış boyu yanınızdayız! Hilmi Türkmen'den öğrencilere müjde: Doğalgaz faturalarınızı yatırdık

Kış boyu yanınızdayız! Hilmi Türkmen'den öğrencilere müjde: Doğalgaz faturalarınızı yatırdık

Sosyal medya hesabından öğrencilere müjdeyi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ocak ayı doğalgaz faturalarının hesaba yatırıldığını söyledi.

Gündem

28.03.2024, 18:46

Üsküdar Belediyesi kış aylarında öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hilmi Türkmen öğrencilere hitap ederek, "Kış boyu yanınızdayız" ifadelerini kullandı.

Bolu'da yarın okullar tatil mi 15 Mayıs? Bolu'da yarın okullar tatil mi 15 Mayıs? Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ TAKDİR TOPLUYOR

AK belediyeciliğinin en büyük örneklerinden biri olan Üsküdar Belediye vatandaşların bilhassa öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen önderliğinde engelli, kadın, yaşlılar ve öğrenciler olmak üzere birçok vatandaşın yardımına koşan Üsküdar Belediye her kesim tarafından takdir topluyor.

Bir suç örgütü daha çökertildi! MAHZEN-39 operasyonu ile 33 şüpheli yakalandı Bir suç örgütü daha çökertildi! MAHZEN-39 operasyonu ile 33 şüpheli... Haberi Görüntüle

"KIŞ BOYUNCA YANINIZDAYIZ"

Öte yandan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesabından öğrencilere ilişkin bir paylaşımda bulundu. Başkan Tükmen, "Üsküdar’da öğrenci evinde oturan üniversite öğrencisi gençlerimiz; Ocak ayı doğalgaz faturalarınızı verdiğiniz banka hesaplarınıza az önce yatırdık. Kış boyu yanınızdayız, sizi çok seviyoruz!" ifadelerini kullandı.

Zengezur Koridoru'nda yeni müdje yolda! Türk dünyasına açılan proje için tarih belli oldu Zengezur Koridoru'nda yeni müdje yolda! Türk dünyasına açılan proje için... Haberi Görüntüle

GÜVENLİ LİMAN ÜSKÜDAR

Öte yandan geçtiğimiz günlerde kızını, eğitim için Antalya’dan Üsküdar’a yollayan bir babanın mesajını yayınlayan Hilmi Türkmen yüzlerde sıcak bir tebessüm oluşturmuştu.

İşte o babanın Hilmi Türkmen'e mesajı;

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading