Yandex Metrica

Yunus Akgün kimdir, kaç yaşında? Yunus Akgün nereli, hangi takımlarda oynadı?

Yunus Akgün kimdir, kaç yaşında? Yunus Akgün nereli, hangi takımlarda oynadı?

Yunus Akgün Galatasaray gündeminde bulunuyor. Adana Demirspor'da oynayan Yunus Akgün için sarı kırmızılı ekip düğmeye bastı. Cimbom'un yeni teknik direktörü Okan Buruk resmi olarak açıklandıktan sonra Yunus Akgün konuşulmaya başlandı. Peki Yunus Akgün kimdir, kaç yaşında? Yunus Akgün nereli, hangi takımlarda oynadı?

Kimdir

25.04.2024, 07:05

Yunus Akgün vatandaşlar tarafından merak edildi. Galatasaray, Yunus Akgün için Adana Demirspor ile görüşmeye başladı. Genç futbolcu rüya gibi bir sezon geçirdiğini söyledi. Peki Yunus Akgün kimdir, kaç yaşında? Yunus Akgün nereli, hangi takımlarda oynadı?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

YUNUS AKGÜN KİMDİR?

Yunus Akgün 7 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde doğdu. Yunus Akgün, sağ kanat mevkisinde oynayan Türk futbolcudur. Galatasaray'dan kiralık olarak Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'da forma giymektedir.

Yunus Akgün, futbola 2011 senesinde Galatasaray Gençlik Akademisine katılarak adım attı. Akgün, altyapı kategorilerinde kanıtladığı başarılı performansı sonrasında 7 Temmuz 2017 tarihinde Galatasaray ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Yunus Akgün profesyonel olarak ilk maçına, 5 Ağustos 2018 tarihinde Akhisar Belediyespor ile oynanan Türkiye Süper Kupası finalinde çıktı. Süper Lig'de Galatasaray formasıyla ilk lig maçına 27 Ağustos 2018'de Alanyaspor ile oynanan ve 6-0 kazanılan maçta çıkan genç oyuncu aynı zamanda ligdeki ilk asistini de bu maçta gerçekleştirdi.

2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi grupları 2. haftasında deplasmanda Porto ile karşılaşan Galatasaray'da 86'ncı dakikada oyuna dahil olan genç futbolcu Emre Belözoğlu'ndan sonra Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen en genç Galatasaraylı futbolcu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading