Yandex Metrica

Sitede Ara

Yavuz Seçkin kimdir, kaç yaşında? Yavuz Seçkin nereli, eşi kim?

Yavuz Seçkin kimdir, kaç yaşında? Yavuz Seçkin nereli, eşi kim?

Yavuz Seçkin bir süredir ekranlarda bulunmuyordu. Bugün TRT 1 programı olan Alişan'la Hayata Gülümse' ye konuk olacak. Bu haber üzerine vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. İnternette 'Yavuz Seçkin kimdir, kaç yaşında? Yavuz Seçkin nereli, eşi kim?' araması yapılıyor. Peki Yavuz Seçkin kimdir, kaç yaşında? Yavuz Seçkin nereli, eşi kim?

Kimdir

23.04.2024, 19:16

Yavuz Seçkin bugün Alişan'la Hayata Gülümse programına konuk oluyor. Bunun üzerine vatandaşlar bir süredir ekranlardan uzak kalan Yavuz Seçkin'i arama motorlarında araştırmaya başladı. İnternette 'Yavuz Seçkin kimdir, kaç yaşında? Yavuz Seçkin nereli, eşi kim?' araması yapılıyor. Peki Yavuz Seçkin kimdir, kaç yaşında? Yavuz Seçkin nereli, eşi kim?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

YAVUZ SEÇKİN KİMDİR?

Yavuz Seçkin, 2 Ocak 1969 tarihinde İstanbul'da doğdu. Şişli Motor Meslek Lisesi'ni okuyan Yavuz Seçkin, radyo ve televizyon kariyerine başlamadan önce 27 yaşına kadar İstanbul, Gültepe'de bir hediyelik eşya dükkanı işletti. Seçkin, o zamanlar fotoğraf çektiğini ve kaset sattığını da belirtti.

Yavuz Seçkin, 28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, "Yavuz'un Minibüsü" adlı programıyla Radyo Klas'ta yayına başladı. Sonraları programında telefon şakalarına yer vererek birçok ünlüye komik şakalar yaptı. Daha sonra Radyo Klas'tan ayrılma kararı aldı. İlerleyen zamanlarda Süper FM'de program yapmaya başladı.

Yavuz Seçkin, "Avrupa Yakası" ile televizyon dünyasına giriş yaptı. Avrupa Yakası dizisinde 'Sertaç' rolüyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Ayrıca "Co-medya" adlı komedi programı da yaptı. Bülent Ersoy ve Ceyhun Yılmaz ile beraber Star TV'de "Üçümüz Bir Divayla" adlı programı gerçekleştirdi. ATV ve Kanaltürk'te İsmail Baki Tuncer ile birlikte "Medyatip" programını yaptı.

Pal FM'de hafta içi her akşam 18:00 – 20:00 saatleri arasında "Yavuz'un Minibüsü" programını tasarlayıp sunuyor.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

YAVUZ SEÇKİN EŞİ KİM?

Yavuz Seçkin, bir dönem Havva Tavukçu ile evliydi. Çift, daha sonra yolları ayırdı. Yavuz Seçkin, 2010'da Dicle Güler ile evlendi. Çiftin 3 çocuğu bulunuyor.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

YAVUZ SEÇKİN FİLMLERİ VE DİZİLERİ

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu

Oğlum Bak Git

Yıldızlar da Kayar: Das Borak

Oldu mu Şimdi?

Hastayım Doktor

Yılan Hikayesi

Avrupa Yakası

Anında Görüntü Show

Co-medya

Galip Derviş

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading