Yandex Metrica

Wesley Sneijder kimdir, kaç yaşında? Wesley Sneijder hangi takımlarda oynadı?

Wesley Sneijder kimdir, kaç yaşında? Wesley Sneijder hangi takımlarda oynadı?

Wesley Sneijder son görüntüsüyle sevenlerini üzdü. Eski eşi Yolanthe hakkında "Yolanthe hayallerimin kadınıydı. Her şeyi mahvedip onu kaybettim." sözlerini kullandı. Galatasaray eski futbolcusu bunun üzerine internette "Wesley Sneijder kimdir, kaç yaşında? Wesley Sneijder hangi takımlarda oynadı?" aramaları yapılmaya başladı. Peki Wesley Sneijder kimdir, kaç yaşında? Wesley Sneijder hangi takımlarda oynadı?

Kimdir

08.04.2024, 23:44

Wesley Sneijder son haliyle herkesi şaşırttı. Galatasaray'dan ayrıldıktan belli bir süre sonra futbolu bırakan Wesley Sneijder, eski eşi hakkında "Yolanthe hayallerimin kadınıydı. Her şeyi mahvedip onu kaybettim. Beni bu duruma getiren şey neydi bilmiyorum." dedi. Bunun üzerine internette Wesley Sneijder araştırılıyor. Peki Wesley Sneijder kimdir, kaç yaşında? Wesley Sneijder hangi takımlarda oynadı?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

WESLEY SNEIJDER KİMDİR?

Wesley Sneijder, Hollandalı bir futbolcudur. Galatasaray'da oynayan Sneijder, futbol yaşantısına Ajax altyapısında başladı. Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder, Hollanda Millî Futbol Takımı'nda bulundu.

UEFA tarafından 2009 – 2010 sezonunun en iyi orta saha oyuncusu ve 2010'da FIFA tarafından en iyi üç orta saha oyuncusundan biri oldu. Ajax Akademisi'nde gelişen Sneijder, öncelikle AFC Ajax'ta forma giydi ve altı kupa kazandı. 2004 senesinde "Yılın Hollandalı futbolcusu" ödülünü kazandı. 2007'de 27 milyon Euro'ya Real Madrid'e satılarak ilk senesinde kulübü La Liga'da şampiyon oldu. Daha sonra 15 milyon Euro'ya Inter'e stransfer oldu. Inter'deyken Serie A, UEFA Şampiyonlar Ligi ve iki defa Coppa Italia kupası kaldırdı.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA İLK MAÇI BEŞİKTAŞ DERBİSİYDİ

Wesley Sneijder, 20 Ocak 2013'te Galatasaray ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayarak İstanbul‘a geldi. Galatasaray ile ilk maçına 27 Ocak 2013 tarihinde, Beşiktaş ile oynanan Süper Lig maçında çıktı. Maça, 57. dakikada Emre Çolak'ın yerine girdi.

Wesley Sneijder’in 2009 senesinde boşandığı ilk eşinden Jessey adında bir oğlu bulunmaktadır. Wesley Sneijder, 2009 senesinde tanıştığı sinema oyuncusu İspanyol Yolanthe Cabau ile İtalya'da, Toskana'da, 17 Temmuz 2010 tarihinde evlendi.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

2002-2007 – Ajax
2007-2009 – Real Madrid
2009-2013 – İnter
2013 – Galatasaray

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1


Loading