Yandex Metrica

Vedat Demiröz kimdir? Vedat Demiröz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Vedat Demiröz kimdir? Vedat Demiröz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Yeni kabinede hangi isimler yer alacağı merak edilirken muhtemel isimler netleşmeye başladı. Muhtemel isimler arasında yer alan Vedat Demiröz vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Vatandaşlar Vedat Demiröz’ün siyasi hayatı ve eğitim yaşamını araştırıyor. Peki, Vedat Demiröz kimdir? Vedat Demiröz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Kimdir

16.03.2024, 23:33

Vedat Demiröz’ün yeni kabinede yer alacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü vatandaşlar Vedat Demiröz hakkında arama motorlarında sıkça araştırmalara başladı. Vedat Demiröz’ün eğitim durumu ve hangi görevlere yer aldığı merak ediliyor. Peki, Vedat Demiröz kimdir? Vedat Demiröz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

VEDAT DEMİRÖZ KİMDİR?

Vedat Demiröz,1956'da Bitlis'te dünyaya geldi. Babasının ismi Mevlüt, annesinin ismi Suphiye'dir. İlköğretimi Yükseliş İlkokulunda tamamladıktan sonra, ortaokulu ve liseyi ise Bitlis Lisesinde tamamladı. 1976 yılında Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.

Mesleki hayatında özel sektörde Yeminli Mali Müşavir ve Sorumlu Baş Denetçi olarak görev aldı. Bunun yanında Türkiye Kalkınma Bankası’nda murakıplık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlere ve İstanbul Ticaret Odası başkanlığına mali danışmanlık ile TOKİ iştiraki Emlak Konut A.Ş.’nde başkan vekilliği ve yönetim kurulu üyeliği ve Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi mütevelli heyet başkan yardımcılığı görevinde yer aldı.

Mesleki konularda ulasal ve uluslararası sempozyumlara katılarak bildiriler sunmuş ve çeşitli dergilerde makaleleri yayınlanmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading