Yandex Metrica

Ünal Yurtbay kimdir? Saadet Partisi Ünal Yurtbay öldü mü?

Ünal Yurtbay kimdir? Saadet Partisi Ünal Yurtbay öldü mü?

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı ve kuyumculuk yapan Ünal Yurtbay (52), kendisine ait aracın içinde başına dayadığı tabanca ile intihar etti. Kaldırıldığı hastanede vefat eden Ünal Yurtbay kimdir?

Kimdir

27.02.2024, 16:51

Bartın’da kendi arabasının içerisinde başına tabanca dayayarak intihar eden 2 çocuk babası Ünal Yurtbay, ağır yaralı olarak Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yurtbay, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

ÜNAL YURTBAY KİMDİR?

1969 yılında Bartın’da dünyaya gelen Ünal Yurtbay 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Saadet Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır. Bir süre fotoğrafçılık mesleğini sürdüren Yurtbay, askerliğinin ardından kuyumculuk sektörüne girmiş ve bugüne kadar da bu mesleği icra etmeye devam etmiştir. Yurtbay aynı zamanda, 1988'den bu yana Saadet Partisi'nde il başkanlığının yanı sıra genel merkez yürütme kurulu üyeliğinde bulundu. Yurtbay, evli ve iki çocuk babasıydı. 

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

ÜNAL YURTBAY ÖLDÜ MÜ?

Bartın'da kendi aracının içerisinde başına tabanca dayayarak intihar eden Ünal Yurtbay, bulunduğu an ağır yaralı bir şekilde Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yurtbay, doktorların tüm müdahelelerine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading