Yandex Metrica

Ünal Aysal kimdir? Galatasaray muhtemel başkan adayı Ünal Aysal kaç yaşında, nereli?

Ünal Aysal kimdir? Galatasaray muhtemel başkan adayı Ünal Aysal kaç yaşında, nereli?

Ünal Aysal, Galatasaray başkan adayı oldu. Galatasaray Burak Elmas Yönetiminin mali yönden ibra edilmesi sonucunda yeni başkan adayları belirlendi. Bu olay sonrasında vatandaşlar Galatasaray muhtemel başkan adayı olan Ünal Aysal hayatını merak etmeye başladı. Peki Ünal Aysal kimdir? Galatasaray muhtemel başkan adayı Ünal Aysal kaç yaşında, nereli?

Kimdir

23.04.2024, 20:31

Ünal Aysal Galatasaray muhtemel başkan adayı oldu. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette 'Ünal Aysal kimdir? Galatasaray muhtemel başkan adayı Ünal Aysal kaç yaşında, nereli?' araması yapmaya başladı. Galatasaray Olağan Yıllık Genel Kurul toplantısında, Burak Elmas ve yönetimi, yapılan oylama sonucunda mali yönden ibra edilirken idari açıdan ibra edilmedi. Tüzük gereğinde kulüp 30 içinde olağanüstü kongreye gidecek ve seçim yapılacak. Peki Ünal Aysal kimdir? Galatasaray muhtemel başkan adayı Ünal Aysal kaç yaşında, nereli?

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

ÜNAL AYSAL KİMDİR?

Türk iş insanı Ünal Aysal, 2 Haziran 1941 tarihinde, İstanbul' da doğdu. İstanbul Çapa İlkokulu’ndan 1952 yılında, Galatasaray Lisesi'nden ise 1960 yılında mezun olan Ünal Aysal, yüksek öğrenimin diplomasını İsviçre'deki Neuchatel Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden aldı. 

Ünal Aysal, Galatasaray Lisesi'nden mezun olduğu 1960 senesinden bu zamana hep çalışma hayatının içinde bulundu. Aysal, 2011 - 2014 senelerinde Galatasaray'a başkanlık yaptı ve sarı-kırmızılılar ile iki kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Ünal Aysal, birinci evliliğini  Ahu Kerimoğlu ile 1970 yılında gerçekleştirdi, 2008 yılında boşandı. Bu evlilikten Ceyla ve Ala Şirin adlarında iki kız çocuğu vardır.  Aysal'ın ikinci evliliği 2009 yılında Fani Grammatikogiann ile gerçekleşti. Bu evlilikten Alin adında bir çocuğu bulunmaktadır.

Ünal Aysal, Forbes 2011 listesine göre Türkiye’nin en zengin 100 kişisi arasında 775 milyon dolarlık servetiyle 51. sırada bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading