Yandex Metrica

Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur' un kızı Tuğçe Tayfur kaç yaşında, şarkıları ne?

Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur' un kızı Tuğçe Tayfur kaç yaşında, şarkıları ne?

Tuğçe Tayfur internette araştırılıyor. Ferdi Tayfur' un kızı Tuğçe Tayfur vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur' un kızı Tuğçe Tayfur kaç yaşında, şarkıları ne?

Kimdir

02.02.2024, 00:25

Tuğçe Tayfur vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İnternette Tuğçe Tayfur kimdir araması yapılıyor. Ferdi Tayfur' un kızı olan Tuğçe Tayfur, merak ediliyor. Peki Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur' un kızı Tuğçe Tayfur kaç yaşında, şarkıları ne?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

TUĞÇE TAYFUR KİMDİR?

Tuğçe Tayfur, 18 Mart 1988'de İstanbul'da doğdu. Tuğçe Tayfur' un annesi oyuncu Necla Nazır, babası şarkıcı Ferdi Tayfur'dur. Tuğçe Tayfur,  ilköğrenimini Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki İlköğretim Okulu' nda, ortaöğrenimini de İstek Vakfı Kemal Atatürk Lisesi'nde okudu. Tayfur, Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü' nü bitirdi. Tuğçe Tayfur, küçük yaşlarda müzik eğitimi aldı. Tayfur, daha sonra piyano ve keman çalmaya başladı.

Tuğçe Tayfur, 2010 senesinde arkadaşlarıyla beraber 'Joker' isimli bir grup kurdu, grubun solistliğini üstlendi. Tayfur, bir dönem ABD'de yaşadı. Amerika'da bulunduğu dönemde Taner Şafak ile tanıştı ve 2015 senesinde Türkiye' de maksi single çıkardı. Pop şarkılar yapan Tuğçe Tayfur ve Taner Şafak maksi single'da; 'Kalp Dayanmaz', 'Köle Olup', 'Yok Olsam' şarkılarının söz ve bestelerini yaptı. Babası Ferdi Tayfur ile beraber klip çekti. 

Tuğçe Tayfur, Mayıs 2009 senesinde Tolga Ertuğrul ile hayatını birleştirdi fakat ikilinin ilişkisi kısa süre sonra bitti. Taner Şafak ile 2012 senesinde nikah masasına oturdu ve çiftin 2016 senesinde Taner Efe isminde bir oğlu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading