Yandex Metrica

Troy Leon Gregg kimdir, ne zaman ölmüştür? Kim Milyoner Olmak İster sorusu

Troy Leon Gregg kimdir, ne zaman ölmüştür? Kim Milyoner Olmak İster sorusu

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak ister yarışmasında seyirciyi merak ettiren bir soru geldi. Sorudaki kişi Troy Leon Gregg nasıl öldü? Troy Leon Gregg ne zaman öldü?

Kimdir

23.01.2024, 18:16

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında seyirciyi merak ettiren ve gündem olan bir soru soruldu. 1980 yılında ABD Georgia eyaletinde idam cezasına çarptırılan Troy Leon Gregg, infazından bir gece önce hapishaneden kaçmayı başarmıştı. Eyaletin ilk firar etmeyi başaran kişisi olan Troy Leon Gregg ne zaman ölmüştür? sorusu gündemi meşgul ediyor. Milyonların izlediği Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan sorular, izleyiciler tarafından internet üzerinden araştırılıyor. Her hafta büyük ödül için yarışan yarışmacılar, 1 milyon için kıyasıya mücadele veriyor. Geçtiğimiz akşam yayınlanan Kim Milyoner Olmak ister yarışmasında "1980'de ABD Georgia'da idam cezasının infazından bir gece önce hapisten kaçan ve böylece eyalet tarihinde firar etmeyi başarmış ilk idam mahkumlarından olan Troy Leon Gregg ne zaman ölmüştür?" sorusu soruldu. Peki Troy Leon Gregg ne zaman öldü?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

TROY LEON GREGG NE ZAMAN ÖLDÜ? TROY LEON GREGG SORUSU NEDİR?

SORU: Troy Leon Gregg ne zaman ölmüştür?

a- Firar ettiği gece

b-Firarından bir hafta sonra

c- Firarının birinci yıl dönümünde

d- Firarının kırkıncı yıl dönümünde

Doğru Cevap: Firar ettiği gece

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading